Izvēlieties apzeltīto hokeja līdzjutēju medaļu ar 50% atlaidi!


Paldies, ka nesen pasūtījāt sudraboto hokeja līdzjutēju medaļu. Mēs ceram, ka Jums tā patiks tikpat ļoti, kā mums patika tās radīšana! Pateicoties par pasūtījumu, vēlamies Jums piedāvāt ekskluzīvu iespēju iegūt apzeltīto hokeja līdzjutēju medaļas versiju.

Piedāvājam Jums ekskluzīvu hokeja līdzjutēju medaļas apzeltīšanu ar 50% atlaidi - tikai 19,5 € (parastās cenas 39 € vietā)!

Apzeltītā hokeja līdzjutēju medaļa ir pārklāta ar ētiskā ceļā iegūt tīru 999,9/1000 zeltu! Papildus medaļu rotās arī Latvijas un Somijas karogu krāsojums. Medaļa ir izgatavota no augstas kvalitātes materiāliem un izkalta augstā kvalitātē. Tas vēl nav viss! Pasūtot apzeltīto medaļu, saņemsiet DĀVANU – apzeltītu 2021. gada Latvijas hokeja līdzjutēju medaļu BEZ MAKSAS! Nepalaidiet garām šo ekskluzīvo piedāvājumu. Izmainiet savu sudrabotās hokeja līdzjutēju medaļas pasūtījumu uz apzeltīto medaļas versiju jau šodien ar 50% atlaidi - tagad tikai par 19,5 € (parastās cenas 39 € vietā)!

Svarīgi! Lai izmantotu šo vēl nekad nebijušo piedāvājumu, vienkārši veiciet pasūtījumu šajā lapā. Piedāvājums ir spēkā tikai 24 stundas un pasūtījums jāveic mājaslapā. Veicot šo pasūtījumu, Jūs saņemsiet apzeltīto hokeja līdzjutēju medaļu ar DĀVANU. Sudrabotās versijas medaļa netiks piegādāta. Citas iepriekš pasūtītās preces tiks piegādātas tādas, kādas tās ir, vai pielāgotas, lai tās atbilstu Jūsu jaunajai apzeltītajai medaļai (ja Jūs pasūtījāt kastīti un/vai sertifikātu un kapsulu).

, es pasūtu  apzeltītu Latvijas hokeja līdzjutēju medaļu par 19,5 € (piegāde BEZ MAKSAS). Par sūtījumu samaksāšu pēc tā saņemšanas. Pasūtot apzeltīto medaļu, DĀVANA – apzeltīta 2021. gada Latvijas hokeja līdzjutēju medaļu BEZ MAKSAS!

Svarīgi! Veicot šo pasūtījumu, Jūs saņemsiet apzeltīto hokeja līdzjutēju medaļu ar DĀVANU, nevis medaļu ar sudraba pārklājumu, kuru netiks nosūtīta. Citas preces, kuras Jūs iepriekš pasūtījāt, tiks piegādātas tādas pašas, vai tiks pielāgotas, lai atbilstu Jūsu jaunajai apzeltītajai medaļai (ja pasūtījāt kastīti un/vai sertifikātu un kapsulu).

Sūtījumu var atgriezt 15 dienu laikā.

Sūtījums tiks piegādāts 2 - 4 nedēļu laikā. 

Brīvprātīgi sniedzu savus personas datus SIA "Latvijas Monētu nams" un piekrītu, ka tie tiek izmantoti pasūtījuma izpildei un tiešā mārketinga nolūkos, saskaņā ar LR Personas datu aizsardzības likuma prasībām.

Specifikācijas
Izdošanas gads:
2023
Metāls:
vara-niķeļa sakausējums
Pārklājums:
ētiskā ceļā iegūts zelts (999,9/1000)
Svars:
28,0 g
Diametrs:
38,61 mm
Kvalitāte:
proof-like
Tirāža:
2 000